UPDATE VELENCEI-TÓ! RENDEZVÉNYEK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI

 

 

Időpont: 2024. április 28. vasárnap, 9 óra és 2024. július 6. szombat, 9 óra
Helyszín: Pákozd Szúnyog-szigeti hajóállomás

A rendezvények programjain mindenki a saját felelősségére vehet részt. 14 éven aluli gyermekek a programokon kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt.

Az egyes programelemeken a maximum résztvevő 40 fő lehet.

A programokon való részvétel szigorúan tilos alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatti állapotban.

A programok egy részét – a helyszínek adottságaira való tekintettel – nem ajánljuk mozgáskorlátozottaknak, 4 év alattiaknak, időseknek, valamint azoknak, akiknek bármilyen súlyos betegségben szenvednek (pl.: szív- vagy érrendszeri betegségek).

A programok során esetlegesen előforduló sérülésekért, balesetekért a szolgáltatók nem vállalnak felelősséget.

Elállás joga

A jelentkezést követően a rendezvények megkezdéséig a résztvevőknek joga van elállni a programokon való részvételtől, azonban kérjük, hogy jelezze felénk ezt a szándékát, hogy a felszabaduló helyekre új vendégeket tudjunk fogadni.

Adatkezelés

A regisztráció során megadott személyes adatokat a szolgáltatók más harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adják ki, valamint a megadott adatokat – külön engedély nélkül – más célra nem használják fel.

A honlapon (expediciovelenceito.hu) található írásbeli és képi tartalmak a szolgáltatók kizárólagos tulajdonát képezik, így azok bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása jogi következményeket vonhat maga után.

Egyéb rendelkezések

A programok során történő esetleges lopásokért, elveszett, megrongálódott tárgyakért, valamint személyi sérülésekért, balesetekért a szolgáltatók nem vállalnak felelősséget.

A rendezvények során a szolgáltatók vagy megbízottjai fényképeket, videofelvételeket készíthetnek, melyek későbbiekben saját célra felhasználhatók. A felvételeken szereplő személyek a rendezvényre való jelentkezésükkel elfogadják ezt, további hozzájárulásukat a szolgáltatók nem kötelesek kikérni.

Vis major esetekben (betegség, erős, viharos szél, egyéb természeti katasztrófák, stb.), amennyiben a rendezvény/ek meghiúsul/nak, a szolgáltatókat semmilyen felelősség nem terheli, további időpontot hirdethetnek meg, amelyre a résztvevőknek újra szükséges jelentkezniük.

A fentiekben meg nem határozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadóak. 

Gárdony, 2024.04.08.